Avaliações de Cafetaria Nikos Utrecht

Avaliações recentes

5.0
G
29 janeiro 2023

Eten prima heerlijk , alleen een half uur te vroeg !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dick Ykema
29 janeiro 2023

Lekker gegeten! Keurig op tijd bezorgd! 👏👏🔝

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick Van Miltenburg
28 janeiro 2023

Wij zijn de grootste fan👍🏻

Emanuel
23 janeiro 2023

Op zondag besteld, het was weer eens zooo lekker. Top tent! Goed bezig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
22 janeiro 2023
Stijn
22 janeiro 2023
Wil van Woudenberg
16 janeiro 2023

bezorgtijd kennen jullie niet bestelling geplaats voor 17.45 wordt om 17.15 al bezorg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
15 janeiro 2023
Georgina
15 janeiro 2023

Eten was heel koud moesten alles opnieuw warm maken ik had met sambal besteld kreeg zonder en er zat een haar in het eten!!! Normaal is het super goed maar dit keer echt niet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D
8 janeiro 2023

Eten was top, warm, verzorgd, goede grote portie, vlees was vers, mals goed gekruid. Tomaat/ui saus kon je echt merken dat die vers gemaakt was, tzatziki idem dito. Had gevraagd om 20.30 te bezorgen en ze belde me op of het wat eerder kon om 20 uur. Uiteindelijk werd het toch 19:50. Maar het eten heeft alles goed gemaakt was heerlijk!

Hekker
5 janeiro 2023

Was weer heerlijk

dave kneefel
4 janeiro 2023
A de Vos
1 janeiro 2022

Patat was slap. Bij de schotel was geen saus geleverd, bij patat Giros enkelt knoflooksaus ipv alles dubbel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
1 janeiro 2022

Besteld 3x patat giros knoflooksaus apart, word netjes bezorgd zit er geen saus bij. Bellen lukt niet word door drukte niet opgenomen. Dus bezorging oke eten was super droog

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
31 dezembro 2022

Het was weer verrukkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hans vD
24 dezembro 2022
dave kneefel
17 dezembro 2022
Prima zo dankjewel
16 dezembro 2022

Prima zo dankjewel

Marion bulthuis
13 dezembro 2022

Wij bestellen vaker bij nikos altijd top alleen nu was het echt niet te eten het was ijs maar dan ook ijskoud de pita was daardoor zo taai geworden dat leek wel kauwgom konden het nog geen eens snijden

Peter vd werff
11 dezembro 2022

Helaas was de patat giro’s koud heel apart de kroketten waren warm. Ook te veel sambal bij de patat giro’s. Viel tegen deze keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Goran
6 dezembro 2022

Heerlijk! Zeer goede gyros 👍🏻

Mieke
30 novembro 2022

Helaas 30 minuten te vroeg en te veel afgekoeld, erg jammer

Ed Geijtenbeek
27 novembro 2022

De kwaliteit was weer zoals gewoonlijk, zeer goed. Maar, ik heb een paar weken terug over bestelling met code YKQ39955 gereageerd en daar heb ik geen reactie op gehad, dat vind ik niet gepast. Dan heeft het geen zin om de bestelling te beoordelen. Ik hoop dat u hiermee wat kunt, zo niet is dit mijn laatste beoordeling. Groeten Ed Geijtenbeek.

dave kneefel
24 novembro 2022
dave kneefel
21 novembro 2022
robert jansen
16 novembro 2022

helemaal top al jaren de lekkerste gyros en sauzen en de snacks ook top goede bezorging vriendelijk en klant gericht

john
14 novembro 2022

wederom lekker gegeten zoals gewend ,alleen leek de knoflooksaus wel wat dunner als eerst en daarom ook iets minder lekker ,wel eindelijk weer een normaal formaat bakje saus maar zoals gezegd minder lekker als voorheen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rick
12 novembro 2022

Bezorging was goed, eten goed kwa smaak alleen nagenoeg koud bij aankomst

Johan van Rijswijk
12 novembro 2022
Ed Geijtenbeek
12 novembro 2022

Als regelmatige gebruiker van Nikos Cafetaria ben ik voor het eerst teleurgesteld in het product wat ik besteld heb. Ik had een pita gyros besteld en de pita was als een stuk karton! Het vlees was goed, maar de pita was niet te snijden en veel te hard gebakken denk ik, aan de onderkant nogal zwart en ook niet te kauwen. Het is niet leuk om zo te moeten eten, had me er nogal op verheugd. Hoop dat het de volgende keer wel beter zal zijn. Hartelijke groeten en tot horens, Ed Geijtenbeek

dave kneefel
12 novembro 2022
Lex
6 novembro 2022

De bestelling werd snel gebracht, klopte helemaal. Maar wat jullie op de dozen schrijven mbt soort schotel ui en sauzen, er is geen touw aan vast te knopen.

Koelewijn
6 novembro 2022

Eten was lekker, alleen jammer dat er andere pitabroodjes bij zaten dan vorige keren!

Coen
5 novembro 2022
dave kneefel
30 outubro 2022
Karin
30 outubro 2022

We hebben heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick Van Miltenburg
29 outubro 2022

Zoals altijd!

John
28 outubro 2022
Jerry
28 outubro 2022

Top gegeten zoals altijd. En een super bezorger👍👍

Ruben
27 outubro 2022
DN
27 outubro 2022
dave kneefel
23 outubro 2022
de Jongh
22 outubro 2022

Altijd Top!! Dankjewel het was heerlijk

.
21 outubro 2022

sauzen vergeten

Anoniem
19 outubro 2022

Eten was heerlijk en snel bezorgd! Enkel de patatjes waren wat vochtig geworden omdat de verpakking te strak dicht zat. Verder top!

Danae
19 outubro 2022

Kwam op tijd en alles was nog super warm!! Goed verzorgd, grote portie en vlees was allemaal heel mals. Top

Jansen
18 outubro 2022

Was perfect

verkaik
17 outubro 2022

besteld om 18.05 en het eten komt pas om 19.50 veel te lang op mijn eten moeten wachten eten is zoals altijd prima in orde

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter vd Werff
16 outubro 2022

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
15 outubro 2022
H Stelte
14 outubro 2022

Prima zo dankjewel

Mieke de Man
10 outubro 2022
Broer Dijkstra
9 outubro 2022

Super vers en keurig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
7 outubro 2022
John
3 outubro 2022

Bezorging duurde wel heel lang voor een adres 5 minuten van de zaak af

dave kneefel
2 outubro 2022
Yorick
1 outubro 2022

Top eten!

Parmentier
29 setembro 2022

Was netjes op tijd, het eten was heerlijk, zeer tevreden toppie

Jansen
27 setembro 2022

Perfect

geijtenbeek
24 setembro 2022

heerlijke giros en pita

de Jongh
24 setembro 2022

Top was heerlijk! Dankjewel

Gerard
22 setembro 2022

Heerlijke Giros snel bezorgd ook patat ook goed

dave kneefel
19 setembro 2022
Harry
18 setembro 2022

Heeeeerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter vd Werff
18 setembro 2022

Heerlijk vlees goed gebakken patat kortom perfecte patat giros

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
16 setembro 2022

Eten is fantastisch, kwaliteit is super. Helaas tussen bestellen en leveren zit vaak te lang, vandaag 55 minuten en helaas wat de schotel al net iets te koud. Pita Gyros was wel oke, door de zilverfolie maar zou super zijn als levering sneller kon dan gemiddeld een krap uur.

John
14 setembro 2022

Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd ook, tot snel weer

dave kneefel
14 setembro 2022
toos
12 setembro 2022

het was weer lekker en op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
8 setembro 2022
john
5 setembro 2022

weer lekker gegeten mannen !! tot de volgende

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ronald draayer
4 setembro 2022

hey was een snelle bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
30 agosto 2022
Danny
27 agosto 2022
Broer Dijkstra
26 agosto 2022

Zoals altijd super vers vlees ondanks de grote bestelling alles warm en op tijd zoals vooraf gevraagd. Klasse 👏👏

dave kneefel
20 agosto 2022
john
20 agosto 2022

de kwaliteit is wel heel wisselend het laatste half jaar mannen

Hekker
19 agosto 2022

De giros was flauw en ik miste de sausen die er apart bij moesten. Dit is de tweede keer dat het niet goed gaat met de bestelling dus voortaan beter opletten.

Frans
18 agosto 2022

Top

dave kneefel
17 agosto 2022
Wil van Woudenberg minister de visserstraat 65 3555ev
11 agosto 2022

Gisteren een bestelling gedaan die gewoon werd geaccepteerd terwijl jullie nog dicht waren paar keer gebeld via thuisbezorg zie ik dan dat jullie nog op vakantie zijn wil graag mijn bedrag van 43,93 euro terug gestort op mijn rekening die bekend is bij jullie

Marcel
11 agosto 2022

Welke bestelling? Bestelde op 10-8 via jullie eigen website,zoals Pascal zelf aangegeven had via een foto op fb, rond de bestelling af en betaal via iDeal,krijg notabene een bevestigingsmail,zit gvd 1,5uur te wachten en dan blijken jullie gesloten te zijn.. Waardeloos geregeld , stort mijn geld maar gewoon terug want dit is de laatste keer dat ik bij jullie besteld heb.

Nick Van Miltenburg
19 julho 2022

🤤

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Vos
17 julho 2022

Was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John montero
17 julho 2022
dave kneefel
16 julho 2022

Het eten is altijd lekker en wordt op tijd gebracht

dave kneefel
10 julho 2022
Sjaak
8 julho 2022
john
4 julho 2022

het is de laatste tijd niet meer wat het vroeger was ,deze keer weer slappe patat en wel heel erg zout alles ,jammer want is altijd top geweest en ooit de beste van utrecht

Wil van Woudenberg
4 julho 2022

niet de afgesproken tijd geleverd jullie bellen of het eerder kan geef ik aan de tijd maar dan komen jullie nog vroeger wat afgesproken is ik kom jullie tegemoet dus dit vond ik niet fijn moest nog op gasten wachten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manuela
4 julho 2022

Eten was koud en een waardeloze bezorging alles zat onder de sambal

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
26 junho 2022
helma stelte
26 junho 2022

Wij bestellen al heel lang het zelfde ik had om 2 uur online eten besteld met de tijd bezorgen 17.15 ik wordt om 16.38 gebeld of het eerder kon komen ik zeg ja hoor kom maar uiteindelijk had ik om 17.50 me eten en het was koud dit is me nog nooit overkomen. voorlopig zal ik even niet meer zo snel bestellen want het was echt een domper. Ik denk dat de bezorgen op het verkeerde adres heeft gestaan want er is nog een straat met 1 letter verschil in de naam. Heel erg jammer

Corina Engelberts
25 junho 2022

Vroeg om rooie uien/tomatensaus,maar kreeg 3x sambal,ook geen tzaziki erbij geleverd,maar wel voor betaald. 2 kleine tzaziki werd nageleverd,maar toen was het eten inmiddels afgekoeld. Jammer,normaal ben ik altijd te spreken over Nikos.

Marian
24 junho 2022

Snelle levering en het eten lekker warm

toos
20 junho 2022

weer erg lekker en keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
19 junho 2022
dave kneefel
19 junho 2022
Klaas
18 junho 2022

Mix grill 2 personen is drastisch minder geworden. Zelfs de doos is kleiner geworden. Hoeveelheid valt tegen de kwaliteit is nog steeds top.

Nick Van Miltenburg
17 junho 2022

Gewoon de best

Denise
16 junho 2022

Alles was heerlijk warm en op tijd geleverd. Top.

Koen van de Pol
13 junho 2022

Ik heb nooit iets ontvangen En ben al mijn geld kwijt Nooit meer Nikos

dave kneefel
13 junho 2022
Jurgen
12 junho 2022

Gevraagd om een pita met alleen tzatziki, zonder sla en tomaat. Ook GEEN tzatziki op de pita, beetje jammer

Nick Van Miltenburg
6 junho 2022

Zodra mijn ouders vanuit Rhenen naar Utrecht komen vragen ze altijd eten we Nikos, super goed spul vriendelijk personeel en de service is echt top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
5 junho 2022
dave kneefel
31 maio 2022
john
31 maio 2022

zoals verwacht weer heerlijk gegeten mannen en super snel bezorgd !!! enige vermeldbare puntje is toch wel de sauzen ,een euro voor een heel klein bakje (waterige)tzaziki saus is helaas wat minder ,en alle bakjes vd sauzen zijn wel heeeel klein geworden helaas ,verder helemaal top !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hannke
27 maio 2022

Voor het eerst besteld Gaan we zeker vaker doen

dave kneefel
27 maio 2022
dave kneefel
21 maio 2022
M Scholten
21 maio 2022

Het vlees was goed, maar de patat was hard, terwijl ik nog speciaal had gevraagd patat niet zo hard gebakken. Je kon er met een vork niet in prikken. Het werd later bezorgd, wat ook steeds gebeurd. Ik hed geen zin om het te melden, want dan had ik weer zolang moeten wachten. Ik bestel er niet meer.

Broek
20 maio 2022

Heerlijk gegeten! Goed vlees, knapperige giros.

Stelte
20 maio 2022
johan
16 maio 2022

bliksemsnel en nog lekker heet. Het was zo snel dat ze het olijfje op de tzaziki vergeten waren ;-))

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
13 maio 2022
Hekker Anne
11 maio 2022

Als je patat gyros besteld met knoflooksaus dan verwacht ik geen tsasikisaus erop

Marcel
11 maio 2022

Dit was weer eens een ouderwets lekkere babi pangang jongens, Thanx

Marijn
8 maio 2022

De lekkerste gyros van Nederland!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

cle
8 maio 2022

Patat giro s goed eten erg lekker zeker een aanrader.

Rick
1 maio 2022
Vd werff
1 maio 2022

Smaak was prima jammer genoeg was alles koud!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anoniem
1 maio 2022
D.J. Kneefel
30 abril 2022
Jeffrey
27 abril 2022

Helaas 1.5 uur moeten wachten op het eten . Ik had bij opmerking aangegeven midium gebakken helaas was het dit keer niet . Veel begrip dat het erg druk was maar kwaliteit moet je altijd bewaken dan voorkomen je klachten over het product. Beter telaat komen als het eten maar top is en goed is dat was het nu niet. Volgende keer beter jongens

Ed van Eeden
26 abril 2022

Niks ontvangen. Nikos bleek dicht op maandagavond, maar incasseerde via de website wel mijn bestelling EN natuurlijk mijn betaling...

toos
25 abril 2022

was weer erg lekker en mooi op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
22 abril 2022
Mw. W Faber-Janssen
22 abril 2022

Ik heb om 16.40 bestelt met zsm wij krijgen de bestelling om 18.15, koude patat, koude frikandel, koude gyros waarvan ik 4 gyros bestelde kregen we er maar 3 bakjes waarvan niet de saussen erbij die ik bestelt had sorry nikos ik was vaste klant maar dit is de laatste keer dat ik bij u bestelt heb wat een mooi feestje had moeten zijn is nu in het water gevallen ik heb helemaal niet gekregen wat ik bestelt heb

Klaas
20 abril 2022

Dinsdag 19-04 besteld. Bestelling is geaccepteerd en 2 uur gewacht. Telefoon werd niet opgenomen. Langs gereden maar alle rolluiken naar beneden en dan gewoon een bericht krijgen voor een beoordeling van je bestelling. 🤣

john
19 abril 2022

was weer top mannen !!!

dave kneefel
17 abril 2022
dave kneefel
14 abril 2022
dave kneefel
10 abril 2022
Lilian
9 abril 2022

Heerlijk eten en bezorging was rond de verwachte bezorgtijd. Bezorger was ook erg vriendelijk.

de Vos
4 abril 2022

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
2 abril 2022
john
28 março 2022

heb weer heerlijk gegeten mannen !!! tot de volgende keer weer he ,gr john

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
25 março 2022
dave kneefel
22 março 2022
Rinus H
20 março 2022

Zoals gewoonlijk de beste van Utrecht. Bezorgen was een uur maar de bezorger stond al met 20 minuten voor de deur.

Gerda
19 março 2022

Zoals altijd prima heerlijk , maar helaas deze keer patat niet echt lekker gebakken Beetje rauw Smaak en vlees heerlijk

dave kneefel
13 março 2022
Wil van Woudenberg
9 março 2022

Kwam op tijd en goed verzorgd afgeleverd

john
7 março 2022

zoals altijd weer heerlijk gegeten mannen en lekker vlot gebracht ook ,enige minpunten is dat de bakjes knoflooksaus wel heel klein zijn geworden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
6 março 2022
Jessica P
5 março 2022

Eten weer heerlijk zoals altijd. Helaas worden er steeds vaker dingen vergeten mee te bezorgen bij de bestelling. Dat is jammer, want je betaald er wel voor. Neem meer tijd voor het in orde maken van een bestelling, dan voorkom je dit soort dingen en hoef je niet extra te rijden.

anoniem
4 março 2022
dave kneefel
28 fevereiro 2022
Silvia
25 fevereiro 2022
Len
25 fevereiro 2022
dave kneefel
23 fevereiro 2022
de Jongh
22 fevereiro 2022

Toppers!

Angelique
21 fevereiro 2022

De lekkerste giros

Gerard
20 fevereiro 2022

Echt heerlijk gegeten, ziet er goed uit en de smaak is uitstekend. ...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
19 fevereiro 2022
Monique
17 fevereiro 2022
Sonny
16 fevereiro 2022
Klaas
13 fevereiro 2022

Bestel vaak hier maar vandaag was het anders. Vlees niet zoals normaal en patat leek wel rouw.

dave kneefel
13 fevereiro 2022
Marion
9 fevereiro 2022

Zoals altijd top !

dave kneefel
6 fevereiro 2022
Paulien Fuller
4 fevereiro 2022

Heb niet gekregen wat ik heb besteld, broodje giros met saus apart , kreeg een paar stokjes met vlees geen broodje , en daaronder veel patat, wat ik niet heb besteld, afijn was het zelf ook zat na zelf 9 uur werken, ga voorlopig niet meer bestellen bij jullie

Monique Van Alfen
3 fevereiro 2022

Nikos zoals altijd heerlijk en lekker veel vlees. Top service en bezorgers

dave kneefel
2 fevereiro 2022
Hans
28 janeiro 2022

Altijd super lekker topie

Willem van Doorn
28 janeiro 2022

Was weer heerlijk

Koen van de Pol
28 janeiro 2022

Patat beter doorbakken graag

Bianca
27 janeiro 2022

Ik had een bestelling geplaatst van 5 patat gyros met als bezorgtijd 18.00 uur. Ik werd gebeld met de vraag of het eerder bezorgd mag worden, echter ik gaf aan dat dit helaas niet mogelijk was omdat ik niet verwacht voor 1800 thuis te zijn. De bestelling werd uiteindelijk om 17.45 uur bij ons afgeleverd ( gelukkig was ik net thuis ). Het gyrosvlees was goed maar de patat was vreselijk! Harde patat, rauwe patat en slappe patat door elkaar. Ik heb niks hierover gebeld. Zij gaven aan dat dit kwam door de slechte oogst van de aardappel, helaas voor hun niks aan te doen. Na enig aandringen voor een oplossing ( wij hadden immers een plate besteld, en niet alleen gyrosvlees) kwam de bezorger ons 5 euro terugbrengen. Wij hebben dus alleen gyrosvlees gegeten. Jammer!

S.E van den Berg
26 janeiro 2022
dave kneefel
23 janeiro 2022
Anja
22 janeiro 2022

Koud jammer van het eten

Nicolette
21 janeiro 2022
Sabrina
20 janeiro 2022

Het was weer heerlijk! Kan je het aanraden hier wat te bestellen. Doen we zeker vaker!

Marcel
20 janeiro 2022

Tip van Flip, eet knoflooksaus van Nikos en er is geen mug meer te bekennen in huis :) Thanx vh lekkere broodje

dave kneefel
18 janeiro 2022
Ellen Boers
16 janeiro 2022
Trudievansoest@gmail.com
12 janeiro 2022

Top

Jessica P
12 janeiro 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Enige nadeel blijft dat er niet goed gelezen wordt en/of opmerkingen bij de bestelling volledig over het hoofd worden gezien. Hier moet echt aandacht aan besteed worden.

john
10 janeiro 2022

de patat was helaas voor de 2e keer op rij slap en bleek ,ondanks dat ik had aangegeven dat het wel iets langer gebakken mocht worden dus dat was een beetje jammer maar nog steeds lekker gegeten hoor mannen !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wil van Woudenberg
10 janeiro 2022

Moest weer bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef was deze nog niet verwerkt binnen 10 minuten word het geleverd meneer uiteindelijk weer 3 kwartier verder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam zorn
9 janeiro 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de Vos
9 janeiro 2022

Het eten was heerlijk. 👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
9 janeiro 2022
Marieke
9 janeiro 2022

Het was weer heerlijk!

Bianca
7 janeiro 2022

Heerlijke gyros! En supersnel bezorgd!

dave kneefel
5 janeiro 2022
Hetty
30 dezembro 2021
Wil van Woudenberg
27 dezembro 2021

Was op tijd en goed warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
26 dezembro 2021

Was super heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John montero
26 dezembro 2021
J. Poot
25 dezembro 2021

Eten zoals altijd lekker. Helaas weer het een en ander vergeten aan sausjes mee te geven. Daarbij opmerkingen niet goed gelezen. Jammer. Tip: lees de bestellingen goed door en voorkom voortaan fouten.

van de pasch
24 dezembro 2021

altijd goed en nette bezorging en ziet er verzorgd uit altijd.

Johan
23 dezembro 2021
Willem
22 dezembro 2021

Was goed

Gijsen
20 dezembro 2021

Was weer toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
19 dezembro 2021
de Vos
13 dezembro 2021

Patat was erg flauw en slap. Niet gewend van jullie. Vlees was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bach
13 dezembro 2021

Zalig mals vlees. Ruime hoeveelheid patat en mixed grill met een zalige koolsla

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
13 dezembro 2021
Pascal Scherrenberg
11 dezembro 2021

Telefoon opnemen. Eten is koud en lang wij bestellen +/- 1x per week a 2 weken en sinds 2 maanden is de service en kwaliteit minder erg jammer

Marion
8 dezembro 2021

Altijd top

dave kneefel
5 dezembro 2021
dave kneefel
29 novembro 2021
johan
28 novembro 2021

het was wat te weinig saus om het "dubbel"te noemen maar dat neem ik voor lief. bij aankomst excuses voor de wachttijd terwijl deze ruimschoots binnen prognose viel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
28 novembro 2021
W
27 novembro 2021

Tweede keer dat de bestelling niet compleet is😔

Nietveld
26 novembro 2021

1730u besteld zou 1845 binnen zijn was onder weg t komen ophalen kwam ik de bezorger tegen 1920 pas t koude eten. Soms gaat t goed, soms gaat t echt goed fout. Merk ik

Wil van Woudenberg
22 novembro 2021
Ketting
22 novembro 2021

Wij bestellen regelmatig bij Nikos de Delphi schotel. Deze heeft volgens de website 4 stokjes Suflaki, echter krijgen wij er veelal maar 3.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
21 novembro 2021
Sylvia
19 novembro 2021

De beste van utrecht.goede en lekkere giros

Guido
15 novembro 2021

Eten smaakte weer prima en was goed warm. Dat ging top. Helaas werd alleen schotel De Griek met saus apart geleverd terwijl we een Nikos met saus erop hadden besteld. En het zou fijn zijn als de bezorgtijden wat korter zouden zijn maar andersom: zelf bedenken op tijd te bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de Jongh
14 novembro 2021

Toppers!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
14 novembro 2021
Gerda
13 novembro 2021
john
8 novembro 2021

was weer lekker en snel gebracht ook !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
5 novembro 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk eten. Bezorgen ook heel snel. Klantvriendelijk. Alleen stond er volgens mij iemand anders om eten te maken. Want de hoeveelheid aan eten was de helft minder. Heel jammer

john
3 novembro 2021

is bij lange na niet meer wat het geweest is helaas ,lang wachten ,bleke slappe patat en alle prijzen gaan alleen maar omhoog ? jammer

dave kneefel
31 outubro 2021
Nici
30 outubro 2021

Ruim op tijd en super lekker gegeten!

M van der Neut
25 outubro 2021
Harry
25 outubro 2021

Lekker gekruid

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

h.bloemheuvel
24 outubro 2021

👌👌👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
24 outubro 2021
Nietveld
24 outubro 2021

Heerlijk wéér miste alleen de olijf in de boeren salade

Peter
23 outubro 2021

Weer eens griekse gehaktballen besteld en weer een lange haar erin. Vandaar 1 ster

de Jongj
22 outubro 2021

Toppers het was weer heerlijk!!!

Theo Arbeider
21 outubro 2021

Mijn Patat was lauw maar het vlees met kaas uit de oven was lekker en een bakje tomaat met ui te kort En het patat onder het kipfilet was zeer slap

Dirk
21 outubro 2021

30 minuten bezorgt dus top. Schotel was heerlijk, alleen de kip wat flauw, miste smaak en was wat aan de harde kant gebakken. Niet schokkend slecht maar net even niet 100% top. Gyros is echt heerlijk.

Ruben
15 outubro 2021
Ingrid van Dijk
15 outubro 2021

Heerlijk eten!

dave kneefel
15 outubro 2021
P vd werff
10 outubro 2021

Helemaal top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nietveld
6 outubro 2021

Het was heerlijk en ruim op tijd TOP ! Tot de volgende keer

Maria
5 outubro 2021

Het eten was koud en lauw en vet druipt uit mijn pitabroodje. Als je belt om het te zeggen, krijg je als antwoord 'Het is druk en dat komt omdat we het bezorgen". Voorlopig zien jullie mij niet meer terug.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
4 outubro 2021
de Jongh
4 outubro 2021

Toppers!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Helma Stelte
3 outubro 2021

het eten was zo als altijd heerlijk, echter was deze keer alle patat heel erg koud, dat was een tegenvaller deze keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
2 outubro 2021

Zalig gegeten, was eerder dan aangeven tijd. Top😁

Jp Vinck
2 outubro 2021

Super lekker eten! Ook qua porties was meer dan voldoende! Kortom een super tent om vaker bij te bestellen.

Ruben
1 outubro 2021
dave kneefel
26 setembro 2021
Jessica
25 setembro 2021

Eten en bezorging zoals altijd prima in orde. Maar de laatste tijd gaat er vaker wat mis doordat er of niet goed gelezen wordt of te snel gewerkt. Daardoor worden soms delen van een bestelling vergeten of niet goed uitgevoerd. Neemt niet weg dat het eten heerlijk blijft.

Marcel
25 setembro 2021
dave kneefel
20 setembro 2021
Gijsen
18 setembro 2021
MR
17 setembro 2021

Altijd heerlijk!

W Faber-Janssen
16 setembro 2021

Lekker en zeer snel bezorgd dank je wel

Sabrina
12 setembro 2021

Vriendelijke bezorger en heerlijk eten! Alleen was de patat wel wat koud dus nog even opgewarmd thuis. En hadden geen extraatje gekregen terwijl we over de 45 euro heen zaten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dave kneefel
12 setembro 2021
Carin Maree
11 setembro 2021

Heerlijk zo als altijd

Van der Jagt
9 setembro 2021

Het was een grote bestelling en alles was correct en het was weer heerlijk

dave kneefel
7 setembro 2021

Vergeten sambal erbij te doen

Bianca Kalverboer
6 setembro 2021
Witteman
5 setembro 2021

Heerlijk gegeten na lange tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jenny vaartjes
5 setembro 2021

Eerste keer besteld,was heerlijk volgen zeker meer bestellingen.

Paul
4 setembro 2021

Het was weer net zo lekker als altijd.

Dhr Hennie van Loo
3 setembro 2021

Was niet zo lekker als anders, patat was taaier en je kon ook geen snacks bestellen op de website

Ellen
3 setembro 2021

Had gevraagd om de patat apart te doen omdat het zo klef wordt. Helaas zat het weer onder het vlees verstopt.

D.J. Kneefel
29 agosto 2021
Osting
29 agosto 2021

Gewoon top eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marisa
29 agosto 2021

Het was lang geleden dat we het gegeten hadden. Erg lekker en een betere verpakking als eerst. Wel raar dat op de rekening een “plastic “ zakje staat voor € 0,05. Maar is gelukkig van papier

john
25 agosto 2021

was weer lekker mannen !!!